Girls Night Out

Godmorgon mina sköna!
Jag tänkte inleda den här lördagmorgonen med att gå ut och sätta mig på något mysigt café och äta en riktig långfrukost.

Men först måste jag berätta om igår. Mina vänner Emelie och Johanna kom hem till mig vid sju så lagade vi middag och myste tillsammans.
Vi lagade ugnsbakad lax med klyftpotatis och  det blev riktigt gott!
Sedan trängdes vi alla tre framför spegeln för att sminka oss. Vi såg nog ganska lustiga ut- ständigt någon som tränger sig in närmast spegeln för att se bättre, haha.
Sen var det bara att snöra på sig klackarna och ge sig ut i natten… Först gick vi till Story hotel och tog en drink, sen vidare till East där vi blev sittande ett bra tag, prata, prata, prata.
Slutligen landade vi på  Sturecompagniet vid halv två och där slog vi klackarna i taket rejält. Vi dansade som galningar och hade så roligt! Om ni aldrig har tänkt på det så är det faktiskt ett väldigt bra och framförallt roligt träningspass att gå ut och dansa gärnet.
Vid halv fyra tog vi oss hem via McDonalds och stupade sen i säng. Vi hade så roligt men oj vad trött man blir av att dansa hela natten.

Poserar inte allllls…

Jag och Emelie på Story.

East!

Coola Johanna

Sturecompagniet

Hur spenderade ni er fredagskväll??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s