Inspirationsbok

Min förkylning har fortsatt, men idag orkade jag mer än soffa och film. Idag orkade jag pyssla! Jag har själv pyntat min nya idé- och inspirationsbok. Jag valde ut alla mina favorit fabulous and fearless females som inspirerar mig på olika sätt! Klippte och klistrade och voilà! En aldeles egen bok med det perfekta omslaget som verkligen peppar mig och gör mig glad. Den här ska jag alltid ha med mig och skriva upp alla galna och roliga idéer jag får och sådant jag inspireras av på stan. På så vis kan jag i lugn och ro sedan titta igenom den och fånga upp det av värde. Rekommenderas! 🙂

Sofias inspirationsbok.

Detta är vad du behöver: några av dina favorit tidningar, en vanlig tråkig skrivbok och en sax.
Klipp sedan ut vackra och coola bilder på de som inspirerar dig mest, jag valde bland andra Blake Lively, Kate Moss, Jessica Alba och Jessica Szhor!
Voilá, min nya inspirations bok!

2 kommentarer

  1. Calle · januari 13, 2011

    Verkligen en rolig idé. Tycker du ska göra några tiotal för att testsälja på någon marknad. Och lägg upp ett beställningsformulär på din sida så dina besökare kan handla av dig.

  2. Emelie · januari 15, 2011

    Tjo! Du e så grym me din blogg! Inspirerande o jag tror verkligen du uppfyller allt det du önskar med den vad gäller att se det positiva i livets berg o dalbana! Keep on girl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s