Skönhet med egenheter.

Kate Bosworth med olik ögonfärg och utåtstående öron.Kate Bosworth skulle man kunna välja att beskriva på två sätt: en tjej med konstiga ögon och utåtstående öron eller en äkta skönhet med unika drag.
Detta gäller även dig själv med de unika och speciella drag som du kanske hatar men som i själva verket är det som gör dig unik och vacker och får dig kanske till och med att stå ut i en mängd. För visst lägger man märke till Kate lite extra när man ser den här bilden där hennes unika drag framträder så tydligt?

Mina unika drag som gör mig vacker och speciell är framförallt mina utåtstående öron och min sneda framtand. Detta hatade jag när jag var yngre, så mycket att jag sov med mössa på för att ”platta till” öronen och aktade mig noga för att le så att inte den sneda tanden skulle synas.
Nu vet jag bättre och har lärt mig att älska mig själv, hela mig.
Detta är egentligen inte så revolutionerande utan det är ju samma princip som man brukar applicera på vänner och partners när man t.ex. blir irriterad på dem, eller tycker att ens pojkväns hår egentligen inte är så snyggt klippt. Man måste helt enkelt älska hela personen och acceptera alla dess sidor.
Detta är självklart för de flesta, men det är ofta allt för enkelt att exkludera sig själv från den här principen. Det kommer sig oftast av att man kanske har för höga krav på sig själv eller har låg självkänsla. Bestäm dig istället för att nu får det vara nog! Älska hela dig själv och alla dina unika drag precis som jag och Kate!

Vilka unika drag har du som gör dig vacker?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s