Dermalogica

Banken, kompisfika och shopping är avklarad. Pust!

Det blev ett startkit från Dermalogica på NK. Det är ett set med allt man behöver fast i lite mindre förpackningar, på så vis kan man testa i drygt en månad och det är ungefär så lång tid som huden behöver för att anpassa sig till nya produkter. Det är också först då som man kan utvärdera den nya produkten ordentligt och om man fått bättre hy.

Jag valde produkter för normal/oily hy för att det passar min hud bäst. Det är väldigt viktigt att du väljer produkter som passar din hudtyp, tar hänsyn till hur känslig du är och om du har några eventuella problem typ finnar eller kanske torra kinder. Om du är osäker på vilken hudtyp du har så fråga personalen som arbetar för det märket du handlar. De kan ofta göra en snabb analys av din hud och ska vara pålästa på de olika produkterna o.s.v.
Jag har hört mycket positivt om det här märket från mina vänner och varit sugen på att testa det ett tag. Jag ska försöka att komma ihåg och berätta vad jag tycker om de nya produkterna när jag har använt dem ett tag.

Nu ska jag mysa med min älskling. Ha en fabulous fredagskväll allihopa! ♥

Dermalogica startkit för normal/oily hud.Från Vänster: special cleansing gel, multiactive toner, active moist, skin prep scrub och lip treatment.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s