Ut på stan

Jag har styrketränat och stretchat hela kroppen här hemma så nu känner jag mig jätte duktig. Promenadskorna är på och jag ska bege mig ut på stan för att fixa ett par saker. Jag behöver gå till banken och köpa nya rengöringsprodukter för ansiktet. Tror jag ska ge mig på att testa Dermalogica. Någon som använder det märket?

Så här ser jag ut idag: svart kavaj och flirtigt hår!Jeansen är gamla, halsbandet från Ur & Penn, t-shirt från H&M och kavajen kommer från Mango i Bryssel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s