Du kan också uppnå dina drömmar

Helena Mattsson på röda mattan.

Bild lånad från posh24.com

En tjej att inspireras av är helt klart Helena Mattsson. Helena är idag en framgångsrik skådespelerska i Hollywood men var en gång en helt vanlig tjej från Stockholm. Hon har kommit väldigt långt på sina bara 26 år men verkar också ha jobbat väldigt hårt för att uppnå sina drömmar och komma dit hon är idag. Detta tycker jag är inspirerande. Jobbar du bara tillräckligt hårt och målinriktat så kan du uppnå dina drömmar, t.o.m. om du har en så fantastisk dröm som att bli en världskänd skådis.

När Helena hade gått ut gymnasiet här i Stockholm så flyttade hon tillsammans med sina vänner till London för att studera teater. Trots att det inte fanns några som helst garantier om att det skulle leda någon vart så verkade hon ha bestämmt sig och var inte rädd för att satsa.
Senare när Helena var 19 år så flyttade hon till Los Angeles och Hollywood. Där kämpade hon länge. Gick på så många auditions hon kunde komma över och gav aldrig upp. Det kändes säkert otroligt hårt att hela tiden få nej och höra att hon inte dög men har man en dröm som Helena hade så ska man aldrig ge upp. Ta istället till sig och lär av motgångarna och kom tillbaka ännu starkare!
Till slut lönade sig iallafall allt hårt arbete och Helena fick en roll i en reklamfilm för Campari, men hennes stora genombrott kom först då hon fick en roll i Desperate Housewives. Idag är hon eftertraktad hos filmregissörerna och aktuell i filmen Iron
Man 2
.

Här hittar ni en bra intervju som Elle gjort med Helena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s