Måndag morgon

Hej alla! Tack till alla som varit så gulliga och röstat på vilka glasögon jag ska välja. Det verkar som att ni tycker att Pilgrimsbågarna är lite snyggare. Jag ska fundera lite själv och bestämma mig imorgon!

Det har varit en fullspäckad helg så jag bestämmde mig för att ta sovmorgon och har sovit till halv elva. Skönt. 🙂 Nu ska jag strax möta upp min pojkvän och äta brunch med honom så jag måste börja göra mig iordning här.

Bjuder på ett litet bildregn från helgens äventyr så hörs vi senare! ♥

Jag och Philip på Ljunggrensvad händer här?!Min vän Philip från DanmarkkissesPå Saturnus har de den godaste cheesecaken och kaffet är alltid gott.Emma och CallePre-dinner drinks hos Jean

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s