26e januari

Hej, nu är jag hemma, efter en frukostdejt med min sötnos. Det var så jäkla härligt väder ute, trots att solen bara sken lite, så fick jag en försmak på våren. Jag vill ha värme, sol och shortsväder nu! Jag kan nästan inte hålla ut och börjar allvarligt fundera på att ta någon vecka och dra iväg till ett varmt land. Har ni fått någon solsemester i år? Vart ska man åka?

Hursomhelst nu tänkte jag försöka vara lite nyttig och börja lägga upp saker på Tradera, som jag har tänkt göra i evigheter. Hörs senare 🙂

outfitbild på Sofia idag

Så här ser jag ut idag:
Jeans från Åhléns, boots från Nilson, skjorta från Abercrombie och sunnies från RayBan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s