Traderaaaaa!!!

Jag blir galen!! Traderas sajt var typ hackad när jag skulle registrera mig och när jag behövde ringa supporten på Tradera så var hela 3-nätet nere i innerstan. Inte nog med det, hela Sverige håller ju på att frysa till is och jag var tvungen att hacka/skotta mig in i förrådet för att kunna mäta upp soffan. Det har tagit mig typ fem timmar att lägga ut en annons på Tradera! Inte så tidsekonomiskt, gaahhh!

Nu är jag iallafall inte längre någon Tradera-oskuld och det går säkert lättare nästa gång. Jag ska försöka ta tag i min garderob, rensa ut och lägga upp allt jag inte använder på Tradera.  Har ni köpt eller säljt något på Tradera?

Min Tradera annonsHär hittar ni min auktion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s