Sunday

Jag har städat hela lägenheten och hittat tvättnyckeln, yes! Jag passade också på att handla mat och göra en matsedel för hela nästa vecka. Det är så skönt att slippa stå och klia sig i huvudet när man kommer hem sent efter jobb och träning och är vrålhungrig. Därför brukar jag försöka göra en meny i förväg och se till att handla hem allt som behövs för veckan redan på söndagen. Du får lägga några minuter på det men det är jätte skönt, sen blir det också billigare när man är duktig och storhandlar istället för som det lätt blir annars att man handlar det man är sugen på och springer till affären varje dag. Jag kan lägga upp min meny för nästa vecka imorgon om ni vill?
solsidan Jag är väl lite efter alla andra men har just upptäckt Solsidan med b.l.a. underbara Josephine Bornebusch. Efter att ha städat och varit så duktig så tycker jag verkligen att jag förtjänar att gotta ner mig i soffan nu med min favorit choklad: filed hazelnut & nougat.

gott!

Sov sött ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s