Jävlaranamma!

Idag efter jobbet när jag skulle iväg till dansen, jazz idag, så tog det verkligen emot. Ville bara åka hem och lägga mig i soffan. Jag kunde riktigt höra hur den kallade på mig, soffan alltså. Jag hade nästan bestämt mig för att åka hem när jag kom ihåg att man måste pusha sig själv hela tiden! (Ja, jag hade lyckats glömma det). Inte heller vara så bekväm hela tiden, både känslomässigt och fysiskt.
Trots dessa insikter lyckades jag nästan backa ur när jag sen  kom till Danscenter och fick veta att det skulle vara vikarie idag. Usch, tänk om det är en dålig lärare! Det är bättre om jag åker hem, jag skiter i det här… Snacka om negativt tänkande, så negativt att jag faktiskt kom på mig själv! En bättre tanke hade ju varit: Oj vad kul, det kanske är en ännu bättre lärare än den vi brukar ha!

Nej, så här kan jag inte ha det. Jag måste skaffa lite självdiciplin, positivt tänkande och lite jävlaranamma i min lilla hjärna!

Föga förvånande så var det ju skitkul på jazzen, så fort jag fått på mig träningskläderna. Nu efteråt känns det skönt i kroppen som fått sig en ordentlig genomgång och jag känner mig nöjd med mig själv som kom iväg och tränade, trots motståndet! Yes!

balkongfrukost på NorrmalmInnergård på NorrmalmPågrund av det lite mindre angenäma vädret ute så väljer jag att lägga upp några bilder från i somras. Frukost på vår balkong i solskenet! Det kallar jag en bra start på dagen 🙂

Sov gott!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s