Gulligt

Nappar till Lill-SkansenJag måste bara berätta något som jag tycker är supergulligt!
Som de flesta stockholmare nog vet och kanske även ni ute i landet så har man länge kunnat komma och lämna sina nappar på Skansen. Alltså när det är dags för barnen att sluta använda napp så har en tradition , främst bland stockholmarna formats, man går till Skansen och barnen får ge bort sina nappar till kattungarna som ju behöver dem mycket mer än barnen. Detta accepterar barnen och de ger villigt ifrån sig sina nappar till de behövande katterna.

Även barn ute runtom i landet vill ibland ge sina nappar till kattungarna på Skansen och då skickar de dem med posten.
Detta är ytterst heliga kuvert. Det har visat sig att du behöver varken skriva adress eller sätta porto på, posten ser alltid till att de kommer fram ändå! Det som brukar stå på kuverten är bland annat: ”Kattungarna”, ”Till katterna”, ”Nappar” eller som på det som kom idag ” Napp-fen”! Inget annat. Eloge till posten som gör ett kanonjobb här, trots att de egentligen inte har några skyldigheter.

Hur gulligt är inte det här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s