One weeks recap!

Bild lånad från annaforsberg.spotlife.se

Bild lånad från annaforsberg.spotlife.se

Bild lånad från YouTube

På den här bilden från YouTube har min kollega Anders lyckats komma med på ett hörn!

Hej bloggen! Hur mår ni?
Nu är jag tillbaka efter en hektisk vecka med en massa konsertjobb, kompisdejter och annat kul. Jag har tyvärr inte haft min kamera med nästan någonting denna vecka och fast att man egentligen inte får fota och filma på konserter så hittade jag efter bara fem minuters googlande de här bilderna som faktiskt beskriver min vecka väldigt bra! B.l.a. från finlandssvensken som verkar ha varit på samma ställe som jag flera gånger! Hörs mer imorgon ♥

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s