Semlooor & filosofi

Såhär fint hade min söta vän gjort det när hon bjöd hem alla kompisar på fika idag 🙂
Semlor med partyparaplynIdag har jag varit lite filosofiskt lagd… Har ni någonsin känt det som att livet liksom kommer att börja sen? Sen när du kommit på vad du ska bli? Sen när du utbildat dig till något ”ordentligt”? Sen när du kommit på meningen med livet? Sen när du fått det där fasta, trygga drömjobbet? Sen, sen, sen…!
Ja då kommer livet börja på riktigt, då plötsligt kommer allt att kännas annorlunda.

Detta har jag någonstans gått runt och kännt. Idag frågade jag min kompis som nyligen gått ut sina fyra år på socionomlinjen, om det känns annorlunda nu efter att ha tagit sin examen? Om det känns som att livet äntligen har börjat?
Nej sa hon, det är fortfarande bara jag som lever mitt liv som jag alltid har gjort. Enda skillnaden är att jag ska göra lite annat om dagarna nu.

Fast att jag redan visste detta så var det ändå skönt att höra.
Alltså dags att börja leva nu, för livet pågår ju förfullt hela tiden. Det finns inget att vänta på utan det är bara att sätta igång med det man vill nu på engång, eller kanske det bara är att inse att allt redan är ganska bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s