Födelsedagar och rosor

Godmorgon! Jag har släpat mig upp och håller på och tvättar och fixar lite för att försöka hinna med lite innan min mamma kommer hit idag vid elva. Hon bor i dalarna men fyller nämligen år idag och ville då komma och spendera dagen med mig här i Stockholm. Gulligt.

Cosmopolitan och rosor. Jag måste berätta vad som hände igår! När jag kom hem var jag jätte trött och tyvärr lite smågrinig, men så möttes jag av den här synen och då kan man ju inte låta bli att bli glad 🙂
Min älskling kan verkligen pricka rätt ibland, de där små oväntade sakerna i vardagen kan göra mig jätte glad och man känner sig verkligen uppskattad när någon köper rosor och en mysig tidning till bara dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s