PAUSE

Söndagspromenad i Stockholm med två dvärgpudlarHej bloggen! Hur mår ni? Jag mår bra! Jag har tagit det lite lugnt med bloggen i några dagar nu. Det har varit en del konsertjobb och vi har varit hundvakt åt de två bedårande dvärgpudlarna Amigo och Bosse i en hel vecka! Jag har alltid misstänkt att pudlar är mer hund bakom pannbenet än vad de ser ut att vara och jag hade rätt! Det är en supertrevlig ras, pigg, smart och tillgiven.

Idag är jag ordinerad vila. Fick en klämskada på armen idag när jag var på gymet som är ganska illa… 😦
Så nu blir det film: Allt en tjej vill ha. Jag brukar hyra från film2home om jag inte orkar gå ner till videobutiken, enkelt och ungefär samma pris plus att du slipper att filmen eventuellt hackar.

Hörs senare! /Skadad Sofia som inte får gå på dansen ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s