Funktion

Träningstrosor från RöhnischSom min vän så klokt sa: När du tränar har du funktionskläder överallt! En bra sport-bh, en topp som andas, löparstrumpor som inte skaver och byxor i rätt material. Men varför är det så få som investerar i funktionskläder till sin träning när det kommer till det som vi har närmast kroppen, trosor!?

En bra fråga. Så idag har jag shoppat de här söta träningstrosorna från Röhnisch, 65 spänn/styck. Ett bra pris för att slippa bli svettig mellan benen och ha underkläder som inte sitter där de ska när jag hoppar runt och tränar dans.
Det ska bli kul att testa dem i morgon på jazzen!

Sov sött 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s