Sol på balkongen

Imorse vaknade jag av att solen sken in genom balkongdörren och jag var bara tvungen att snabbt få känna solen på min hud. Jag svepte min röda morgonrock runt mig och öppnade dörrarna till balkongen. Träplankorna var svala mot mina fötter, men för första gången i år kunde jag stå kvar utan att frysa. Fåglarna kvittrade och sjöng om vår och solen värmde så underbart på lilla mig, där jag stod och log mot våren!

Nu frukost, sen ut i solen igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s