Gravidyoga

yoga matta
Hej, glad lördag på er!
Efter att min sambo åkte till Paris inatt, kunde jag inte sova utan ägnade nattens sista timmar åt att baka havreflarn och titta på Sex and the city! Så gissa om jag kände mig trött och ur balans när morgonen sen kom…
Efter iallafall ett par timmars sömn kände jag att det var dags att plocka fram yogamattan. Jag har en dvd med gravidyoga som jag tycker om att träna till för att stärka kroppen och få lite lugn. Trots att jag är sjukskriven och har mycket ont i kroppen så känns det viktigt att träna för att behålla kroppen så stark som möjligt. En svag och otränad kropp mår ju oftast ännu sämre vid sjukdom. Så jag tränar så gott jag kan. Den här dvd:n är ju anpassad för gravida och tar jag det bara lugnt, i min egen takt så går det ganska bra med de flesta övningarna. Efteråt känner jag mig sådär skönt genomarbetad och lugn i hela kroppen.

Är du gravid rekomenderar jag verkligen att testa gravidyoga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s