Konsertbebis?

Att jag som nog aldrig gått på en konsert förut, så här på höggraviditetens höst skulle gå och bli konsertpublik är ju underligt men fantastiskt. Jag har nu inom en vecka varit på både Britney Spears och PJ Harvey.
Britney Spears i Globen 2011Britney i Globen. Det är otroligt vad mycket jag förlåter henne för, bryr mig inte om att hon kör vare sig playback eller inte ser 100 % engagerad ut på scenen. Det är ju brittan liksom.

PJ Harvey i Stockholm 2011PJ Harvey är verkligen en artist i en alldeles egen gengre, stämningsfullt framträdande i Filadelfiakyrkan i lördags.

Vad tycker bebis om detta då, kanske ni undrar? Det funderade jag också på men tänkte att jag får väl testa och funkar det inte är det ju bara att gå hem!
På Britney var bebis lika lugn som vanligt, så inget konstigt där. På PJ Harvey så var bebis något aktivare än vanligt, men jag tolkade det inte som missnöje utan mer som att vi kanske har en riktig musik connoisseur i magen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s