Petite France

Häromdagen var jag och min karl (som heter Carl, höhö) på det mysiga cafet Petite France på Kungsholmen. Båda barnen sov i dubbelvagnen och vi satt på deras uteservering under värmelampor i två härliga långa timmar. Vi läste, jobbade, pluggade och gjorde sådant som är svårt att hinna med när man har två små sötnosar under två år 🙂 Kändes så fint och inspirerade till att kämpa för att komma framåt i livet. Att det serverades frasiga croissanter och gott kaffe gjorde inte saken sämre.
Calle, som bott i Frankrike, tyckte att stället kändes genuint franskt. Så vill ni ha riktiga franska croissanter och baguetter och ”brysk” (ni som varit i Frankrike vet vad jag menar) fransk personal så kan jag rekommendera Petite France.

20131009-225524.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s