Lystring Mio!

I helgen var jag på Mio på Sveavägen. Jag har alltid tyckt att den butiken är fin och fräsch men nu har de gjort något konstigt tycker jag. De har flyttat på hela barnrumsavdelningen. Det är ju okej men det är vart de flyttat den som jag tycker är konstigt. I den här butiken finns det en mindre yta som ligger en trappa ner, där har de lagt barnavdelningen. Oj vad jag tror att de förlorar kunder på detta! Jag själv orkade inte ta mig ner där med min dubbelvagn (som inte får plats på den jätte branta rampen) så vi gick därifrån tomhänta. Jag tror knappast att jag är den enda som avskräcks av detta eller är den enda som handlar på barnavdelningen som har barnvagn. Inte mindre viktigt är ju att knappast rullstolar kommer ner där heller.
Jag hade väntat mig bättre planering och större professionalism från en så stor och etablerad kedja som Mio.

20131015-112234.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s