Sjukstuga

Alla i familjen har varit sjuka i följd, sist ut var Sam och sen jag. Efter att ha lämnat av storebror på förskolan svängde jag förbi affären för att köpa sånt jag är sugen på när jag är sjuk: clementiner (jag kan inte få nog!), färskpressad juice, mineralvatten, glass, sojakorv och läkerol! Efter frukostlagning, tandborstning, påklädning och dagislämning är den lilla energi jag hade idag slut. Nu har jag gjort i ordning frukostbrickan till mig och hoppas att lillebror är snäll så vi kan hänga i soffan, se på film och amma hela dagen. Lite mysigt att det regnar ute när man är inne och är sjuk.

20131105-092459.jpg

20131105-092519.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s