Lördagens studiestund

Att få in tid för studierna när man har två små barn är en utmaning. Oftast sover båda barnen en-två timmar kring klockan tolv, då brukar jag passa på! På vardagarna när Adrian är på förskolan så sitter jag och Sam hemma, men på helgerna brukar vi gå ut och sätta oss på ett fik hela familjen. Barnen sover så bra i vagnen med lite sorl runt och vi kan få fika gott och fokusera på jobb och studier ett par timmar. Idag blev det Citykonditoriet i Citykyrkans vackra lokaler vid Hötorget.
Lokalen är stor så barnvagn får plats och de har även toalett med skötbord!

20131109-223016.jpg
Förutom god mat, jag tog vegetarisk lasagne med salladsbuffé, och diverse smaskiga bakverk så har de även hälsosammare alternativ till sötsaker. Jag tog en ”GI-tårta” bestående av hasselnötsbotten och mörk chokladmousse. Fantastiskt gott!

20131109-223345.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s