TOEFL-test

Hej!

Jag har nyligen tagit ett TOEFL-test, det är ett internationellt gångbart engelskatest, påminner lite om våra nationella prov. Det var olika delar: skriva, lyssna, tala och läsa. Fyra timmar med endast en paus på 10 minuter, tufft var det!

För er som ska ta testet så rekommenderar jag att köpa och göra ett gammalt practice-test. Det är väl värt pengarna tycker jag.

Jag har alltid känt att jag är ganska bra på engelska. Det var därför väldigt roligt att få detta bekräftat eftersom att jag fick 100 poäng av totala 120. Det räknas tydligen som ”high score” enligt TOEFL själva 🙂 Så det var superkul!

IMG_7402

Varför jag tog detta engelskatestet får ni veta lite senare… 😉

2 kommentarer

  1. Emma · januari 11, 2015

    Kul att kunna läsa dina inlägg igen! 🙂 Nyfiken på vad som komma skall med testet! 😉

  2. Mikael Carlsson · juni 17, 2015

    Hej Sofia. Skulle du vilja kontakta mig via mail – har en fråga till dig. Vänligen / Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s